• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Mimarlar Odası Ankara Şubesi TCDD arazilerinin Medipol’e verilmesinin ardından, AOÇ kapsamındaki hazine arazisinden 555 bin metrekarelik... »
Danıştay 6. Daire, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Bira Fabrikası'nın yerine yapılması... »
Atatürk Orman Çiftliği'ne ait bazı taşınmazların tarımsal üretim alanı olarak kiralanmak üzere ihaleye çıkartılması TBMM gündemine taşındı.... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği mücadelesinde bir kazanım daha elde etti. Yargı, Hayvanat Bahçesi ve Temapark teleferik... »
Ankapark'ta yaşanan arıza için TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Meslek Odalarının, ilgili örgütlerin bilimsel çalışmalarının... »
14 Mart’ta alınan Büyükşehir Belediye Meclis kararı ile birlikte Erler Mahallesi 3257 ada 5 parselde bulunan 800 bin metrekare tarımsal... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, haftalık basın toplantısında AOÇ Kanunu’na, Atatürk’ün şartlı bağışına ve hukuka aykırı olarak inşa edilen... »
Ankara 14 İdare Mahkemesi, Ankapark projesinin işletme modelinin raporlama işinin hangi yöntemle yapıldığı ve protokolü sorgulama başvurusunun... »
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 milyar lira harcanarak AOÇ arazisine yaptırılan Ankapark'ın giriş kapısına, 19 milyon... »
Haberler » Gündem