• ASKİ'den "Su Tasarrufu" Çağrısı
• Mimarlardan Kentsel Politika Çalışması
• Antalya Şehir Hastanesi, Depremde 32 Santim Esneyebilecek
• Melen Barajı için 162 Milyonluk İhale
• Hasankeyf'teki Kazılarda Şifa Tası ve İki Zihgir Bulundu
• Fethiye’ye "Kruvaziyer Limanı" Yapılacak
• ÇEVKO Vakfı Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri
• 2. GYODER İAV Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması
• Teoman Öztürk Mekân Öyküleri Yarışması-4
• MimED2023 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri 11. Kez Öğrencilerle Buluşuyor
• KKTC Ülkesel Yerel Dokuya Uygun Ekonomik Sosyal Konut Tasarımı...
• Hakkari Merkez Otogar ve Çocuk Oyun Merkezi Doğalgaz Dönüşüm...
• Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Surkent İşitme Engelliler...
• Kahramanmaraş Kılavuzlu Su Sporları Tesis Binasının Bakım Onarım
• Hatay Geometrik Kavşak Düzenleme Yapım İşi İhale Sonucu
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Mantolama İşi İhalesi
• Osmaniye MOBESE Kameraları ve Altyapı Bakım Onarım İhale Sonucu
• Uşak Merkez 500 Kişilik Kapalı Yüzme Havuzu Onarımı İşi İhalesi
• Ali Çetinkaya Gar Sahasında Bulunan Muhtelif Binaların Bakım...
• Malatya Asfalt Plenti Çevre Aydınlatması ve Elektrik Tesisatı İhalesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kent tarihinin en büyük yatırımı Buca Metrosu’nun şantiye alanına giderek ilk kazığın çakıldığını... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü etabının tanıtımını yaptı. Başkan Tunç Soyer, “Anlaşarak, uzlaşarak,... »
İzmir'de “ÇED gerekli değildir” kararı alınan Dikili’deki Çukuralan Altın Madeni Kırma Eleme Tesisi projesi için yürütmeyi durdurma kararı verildi. »
İZSU, Küçük Menderes Nehri’nin daha temiz akmasını sağlayacak projeleri de kapsayan 413 milyon liralık yatırımlar için çalışmalara başladı. »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, nisanda hizmete açılması hedeflenen Örnekköy Sosyal Projeler Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Soyer,... »
İzmir'de etkili olan sağanak yağış, birçok ilçede sel ve su baskınlarına neden oldu. Alt geçit ve yollar tıkandı, birçok noktada trafik... »
Bergama’daki Asklepion Tiyatrosu’nun ev sahipliği yaptığı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, Berlin’e kaçırılan Zeus Sunağı’nın... »
Haberler » Gündem