• Diyarbakır'da Apartman Yangını: 13 Kişi Dumandan Etkilendi
• Osmaniye'de 4.4 Büyüklüğünde Deprem
• 7 Kişinin Öldüğü Yanan Kozmetik Fabrikası Yıkılıyor
• Akyaka Orman Kampı'nın İmarı için İhaleye Çıktılar
• ASAŞ Yeni Projesiyle Herkesi Bir Tohum Atarak Geleceğe Nefes...
• Bakan Uraloğlu: Kocaeli'de Çöken Binanın Metroyla İlgisi Yok
• YUNT'ta Bir Yıla Yayılan Sergi: VarYok
• Yerleştirme: "Calligraphic Wig”
• Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim...
• Kitap Bölümü Çağrısı: UMUT MİMARLIĞI: Filistin için Sömürge-siz-leştirilmiş...
• 18. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi
• R+T Turkey 2025 - Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik...
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• MimED2025 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• ‘’SUYUN İZİNDE: Gençlik Parkı Havuzunun Uyarlanabilir Yeniden...
• YANGIN VAR! Orman Yangınlarına Karşı Yaratıcı Çözümler Öğrenci...
• Sinop Üniversitesi Rektörlük Binası Yapımı İşi
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 32 Derslikli...
• Amasya Merkez 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
• Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Başmüdürlüğü Peyzaj Tasarımı...
• Osmangazi BTSO Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarım İşi
• Konak Barbaros Hayrettin İlkokulu (16 Derslik) İnşaatı
• Aydın İli Çine İlçesi Dutluoluk Mahallesi 228 Adet Konut,...
• Hacı Mehmet Koçarslan 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
Bursa Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği (DOĞADER), kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan Nilüfer ve Doğancı barajına 22 dağ köyünün foseptik... »
Bursa'da 1891 yılında yapılan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerleşkesindeki binaların restorasyonu aslına uygun olarak sürüyor. »
Bursa Türk İslam Eserleri Müzesi, Konya Akşehir Taş Eserler Müzesi ve Tunceli Müzesi'nin açılışları, törenlerle gerçekleştirilecek. »
Bursa'da AKP'li Osmangazi Belediyesi'nin, özel bir derneğe ait yurt inşaatı giderleri ile özel bir vakfa ait yurdun yemek giderlerini belediye... »
Bursa'da Osmangazi Belediyesi, iş makineleri ve temel kazma çalışmalarını izlemek isteyen vatandaşlar için, şantiye izleme alanı kurdu. »
Bursa Kirazlıyayla köyünde yapılmak istenen Çinko-Kurşun-Bakır Zenginleştirme Tesisi ve Atık Barajı Projesi'ne karşı çıkan köylülerin mücadelesi... »
Kestel Belediyesi, ilçede kaçak yapılarla ilgili mücadelesini sürdürüyor. Özellikle tarım alanlarındaki kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarıların... »
Bursa'nın İznik ilçesinde 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edilen bölgede Roma döneminden kalma baba-oğula ait mezar kitabesi bulundu. »
UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olarak nitelendirilen Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin, hayata... »

Haberler » Gündem