• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Beyoğlu’nda bir binanın çatısında, yalıtım çalışmaları yapıldığı esnada yangın çıktı. Apartman sakinleri itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. »
Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal; "Denizli’de 6 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrasında... »
Hatay’da akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışların ardından Hatay Havalimanı'nı su bastı. »
İzmir'de depreme dayanıksız olması nedeniyle 2015'te yıkılıp geçen yıl yeniden yapımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar başladı. »
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir butik otelde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Çatı kısmında çıkan ve odalara sıçrayan yangın... »
Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde yenilenen semt pazarının üzeri, güneş panelleriyle kaplandı. Semt pazarından, belediyenin tüm tesislerinin... »
İstanbul'un yeni havalimanında inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor. Yaklaşık 11 bin işçinin çalıştığı üçüncü havalimanında çatı montajının... »
Sandviç panel sektöründeki sert rekabetin fiyatlara ve kaliteye yansıdığına dikkat çeken ASSAN Panel Genel Müdürü Ethem Pişkin, AB'den alınan... »
Braas Çatı Sistemleri, “Çatı Çözülmesi Gereken Bir Sistemdir” anlayışı ile çatıdaki her detaya yönelik ürünler geliştiriyor. »
Haberler » Gündem