• Batman Belediyesi Kanalizasyon Atıklarını Gübreye Dönüştürüyor
• Adana’da Apartman Merdivenleri Çöktü, 10 Kişi Mahsur Kaldı
• “Tasarım Gücümüzü Katma Değerli İhracatın Kaldıracı Durumuna...
• Baraj Yakınındaki Altın Madenine Onay Verildi
• Bilim Yok Sayıldı, Kamu Kaynakları Denize Gömüldü
• Bien’den Pruva Lavabo Armatürü
• Soft Mat Yüzey ile İç Mekânlarda Pürüzsüz Mat Dokunuş
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• Bi'Boya Comfort Süper Elastik
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Türkiye'nin tatlı su kaynakları bakımından "su stresi" yaşayan ülkeler arasında olduğunu... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, 17 Mart'ta düzenlenecek konferansın açılış konuşmasında, Türkiye'nin iklim değişikliğiyle... »
İklim Şurası'nın ikinci gününde "İlk Kim Değişiyor" panelinde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Atık sularımızı... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İller Bankası’nın, Dünya Bankası ve JICA işbirliği ile hazırladığı 20 milyar... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca düzenlenen İklim Şurası, Bakan Kurum'un iklim elçisi üniversitelilerle bir araya geldiği... »
‘Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye’ temasıyla düzenlenen istişare toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat... »
İklim Değişikliği ve Uyum Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Her bir fert acilen,... »
Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni'ne katılan Bakan Kurum, tüm projelerin başında ülkeyi depreme hazırlama seferberliğinin... »
Sel felaketlerinin ardından bir yılda bitirileceği açıklanan afet konutlarının bir kısmı halen proje aşamasında, bir kısmının ise daha ihalesi... »
Haberler » Gündem