• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize'de devam eden çalışmalara ilişkin, "Türkiye'ye örnek olacak bir kentsel... »
Bakan Kurum’un soru önergesine verdiği yanıta ilişkin açıklama yapan İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Bakan Kurum'un yanıtında teslim... »
Muğla ilçelerine ziyarette bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bölgede kaçak yapılara kesinlikle müsaade... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Elazığ ve Malatya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük dönüşümünü gerçekleştirdik.... »
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, son iki yıla dair çöp ithalatı verilerini sordu. Çevre, Şehircilik ve İklim... »
Gebze Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek alanda incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazineye ait 2/B ve tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin düzenlemeyle... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yeşil dönüşüm için yapılacak yatırımların gerçekleşmediği bir senaryoda, iklim... »
Vatandaşın TOKİ’ye olan borcunun 32 milyar 662 milyon TL’ye ulaştığını açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,... »
Haberler » Gündem