• Konut Vaatleri Yeniden Gündemde
• “Simav Fay Zonu'ndaki Ölü Faylar Aktif Oldu”
• Yurt Krizi Derinleşti; Öğrenciler Tadilat Mağduru
• Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan 'Selimiye Camisi' Tepkisi
• Halatı Kopup Zemine Çakılan Asansörde Bir Kişi Hayatını Kaybetti
• Ezgi Apartmanı Davasında Dosya, 4’üncü Kez Bilirkişiye Gidecek
• Saros’ta Dalış Okulları İnşaatının Durdurulması için İmza Toplandı
• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
AKP’nin seçimi kaybettiği Denizli ve Yalova Belediyesi ile kayyum tarafından yönetilen Bismil’de, belediye devredilmeden önce milyonlarca... »
Daha önce dar gelirli ailelere konut yapmak için Hazine'den alınan arsaları satan Denizli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait... »
Denizli’de 24 yıl önce dönemin Belediye Başkanı Ali Marım tarafından dar gelirliler için toplu konut alanı olması amacıyla satın alınan... »
Denizli'de Büyükşehir Belediyesi 24 yıl önce dar gelirliye konut yapılması için satın alınan arsaları parsellere bölerek satış kararı almıştı.... »
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a aralarında dar gelirliler için konut alanı olarak rezerv edilen arsaların da bulunduğu... »
Denizli’de 90’lı yıllarda dar gelirliye konut yapılsın diye satın alınan arazi, Büyükşehir Belediyesi tarafından parsellere bölündü, kat... »
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanına çevrildi. CHP’li ve İYİ Partili Meclis üyeleri karara şerh koydu. »
Anadolu’nun en büyük ve en önemli antik kentlerinden biri olan Laodikya’da 2200 yıl önce yapılan Batı Tiyatrosu’nun restorasyonu yıl sonunda... »
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nce stadyum yapılması için araştırılan alanda yapılan inceleme kazısında, yaklaşık 2 bin yıllık tarihi mezar... »
Haberler » Gündem