• İzmir'de Su İhtiyacının Yüzde 95'inin Karşılandığı Yer Altı...
• Eski Foça Küçük Deniz Meydan Tasarım Projesi
• 97 Kişinin Öldüğü Sitede Tadilat Yapıldığı Ortaya Çıktı
• Ordu’da Hafriyat Alanına Çöp ve Atık Dökülüyor
• AYM'ye 'Zeytin-Maden Yasası' Başvurusu
• TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu Seçildi
• Üniversite Hastanesinin Yakınına JES Sondajı
• Çorlu Deresi'ne Evsel Atıkların Arıtılmadan Verildiği Tespit Edildi
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından 2009’dan beri yapılan ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ bu yıl da... »
İnşaat malzemeleri sektöründe satışlar artış trendinde ancak tahsilatta sorunlar derinleşiyor. Bir olumsuz sinyal de 2015’in bile gerisine... »
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ‘13 Ekim Dünya Konut Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Biz 20-30 yıl, yani bir... »
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Türkiye’nin jeopolitik konumu nedeniyle dış politikadaki her gelişme, önce dış ülkelerde... »
Türkiye İMSAD Başkanı Erdoğan: "Ülkemizde 7 milyondan fazla riskli konumda yapı mevcut. Yaşanan her deprem sonrası felaket senaryoları dile... »
Türkiye’nin bir Yapı Yasası’na sahip olması ve sektörde etkin bir piyasa denetiminin oluşturulmasının şart olduğunu ifade eden Türkiye İMSAD... »
Türkiye’nin bir Yapı Yasası’na sahip olması ve sektörde etkin bir piyasa denetiminin oluşturulmasının şart olduğunu ifade eden Türkiye İMSAD... »
Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Hindistan’da toplam 454 milyar dolarlık altyapı geliştirme projelerinin planlandığını söyleyen Türkiye İMSAD... »
40. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Yapı Sektöründe Yeni Açılımlar için Fırsatlar” paneliyle sektöre öncülük eden isimleri buluşturuyor. »
Haberler » Gündem