• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
Emlak Konut, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ni yapılaşmaya açmaya hazırlanıyor. Hazırlanan raporla, 972 milyon TL değer biçilen... »
Galatasaray’da yeniden Başkan seçilen Dursun Özbek ve yönetiminin en büyük projelerinden olan Florya, Kemerburgaz ve Riva'da çalışmalar başlıyor. »
İBB’nin Florya’da yapmak istediği kreşe, karşı çıkan AKP İBB Meclis grubu, hazırlanan planda lise alanı olarak ayrılan yerin, “Mesleki ve... »
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Riva projesine devam kararı aldı. »
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile 2016 yılında imzalanan protokolleri feshettiğini duyurdu. »
Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray... »
Florya Şenlikköy Mahallesi’ndeki 34 bin 353 metrekarelik askeri alanın imar planı 2016 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca değiştirildi.... »
Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte... »
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi konusunda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı... »
Haberler » Gündem