• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Tartışmalı Galataport’a karşı açılan davada bilirkişi raporunda projenin kamu yararına aykırı olduğu belirlendi. »
MIPIM'e katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Harvard Üniversitesi Tasarım Okulu Başkanı Prof. Eugene Kohn'a ilçede hayata... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geçen yıl iki etap şeklinde düşünülen Kadıköy Meydan Projesi'ne 3. etap eklenerek Moda sahili'nin... »
Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Kruvaziyer limanı için 2012 yılında aldığı kararda Galataport projesi için 'Tarihi Tophane Meydan Düzenlemesi'... »
Hükümetin tepki gösterdiği TMMOB'nin yapısı değiştiriliyor; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayı ve görüşü alınmadan yönetmelik yayınlayamayacak. »
Meslek odaları, Galataport süreci ile ilgili ortak bir açıklama yayınladı. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Galataport'a 2 yıl sonra yürütmeyi durdurma veriyorlar, olabilir mi? İki yıl sonra yürütmeyi durdurma kararı vermek... »
Mart 2002’de kamuoyuna duyurulan Galataport projesi, aradan geçen 12 yılın ardından ismi de dâhil birçok değişikliğe uğradı. İki kere ihaleye... »
Serdar Bilgili Galataport projesine Şubat, Park Orman projesine Ocak ayında başlayacaklarını duyurdu. Peki Galataport hakkında Danıştay... »
Haberler » Gündem