• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Şubeleri, Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nın, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım... »
Bir deprem olması durumunda yüzde 90’ının yıkılacağı söylenen İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Deprem ve Doğal Afet Komisyonu’nun... »
Hükümetin servis araçlarının kaldırılması fikriyle öne çıkan metrolar, İstanbul’da yapılacak olan uluslararası forumda tartışılacak. Uzmanlar... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Taksim Topçu Kışlası projesine 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik Plan’da yer vermesinin ardından... »
Yenileme alanı ilan edilen Yenikapı’da, Marmaray İstasyonu ile sahil yolu arasındaki 60 bin metrekarelik alandaki yapılar yıkılacak. »
Fatih-Sirkeci’de Şehir Hatları Vapurları önünde yeralan Sirkeci Yaya Üstgeçidi bugün kaldırılıyor. »
16/9 gökdelenleri içim mahkemenin verdiği yıkım kararını uygulamayan Zeytinburnu Belediye Başkanı için savcılık soruşturma izni istedi. »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Kasım ayı oturumunda, 2015 yılına ait İSKİ ve İETT bütçeleri onaylandı. »
Yedikule’de tarihi surların dibinde bulunan ve Osmanlı saraylarına sebze yetiştiren tarihi bostanlık alan imara açılıyor. »
Haberler » Gündem