• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Tüm kesimlere sesleniyorum; iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken önlemleri alın, mevzuatı... »
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 10'dan az çalışanın istihdam edildiği, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıftaki iş yerlerinin... »
“Sıfır iş kazası, sıfır çevre kazası ve sıfır meslek hastalığı” hedefiyle riskleri sıfıra indirmekte kararlı olan İzocam, 4-10 Mayıs İşçi... »
İş sağlığı ve güvenliği yükümlülüğünün yerine getirilmemesi halinde aylık 17 bin liradan 52 bin liraya kadar idari para cezası uygulanabileceği... »
Knauf, önceliğine çalışan ve iş sağlığı güvenliğini alarak iş güvenliğini global standartlarla geliştirmeye devam ediyor. ISO 45001 İş Sağlığı... »
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında iş yerlerinde alınacak önlemlere ilişkin kılavuz yayımladı. »
İş kazası ve meslek hastalıklarını önlemeyi esas alacak olan bir eylem planı hayata geçirilecek. Bu kapsamda maden, inşaat, tarım ve enerji... »
ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Ünal, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “ÇEİS üyesi çimento şirketleri... »
Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, referans projesi AND Kozyatağı ile Türkiye’nin 5 Star sertifikası almaya... »
Haberler » Gündem