• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Bingöl’de Yeni Hastane, 3 Güvenlik Sistemiyle Yapılıyor
• Metropolis'te 1800 Yıllık Agora Bulundu
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 15 Ekim'e Uzatıldı
• Konut Vaatleri Yeniden Gündemde
• “Simav Fay Zonu'ndaki Ölü Faylar Aktif Oldu”
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez yolcu testi gerçekleştirildi. Türk Hava Yolları çalışanları gerçek yolcu gibi hareket ederek, bagajlarıyla... »
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun yeni havalimanın inşasında yolsuzluk yapıldığına ilişkin iddiaları üzerine Ulaştırma ve Altyapı... »
Üçüncü havalimanının açılış tarihinin 29 Ekim'den 31 Aralık'a alındığı iddia edildi. »
“İGA Liselerarası Model Uçak Eğitimi ve Yarışması”nda finale kalan 36 genç eğitimlere başladı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler... »
İlk etabı 29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için artık geri sayım başlarken, dev merkeze ulaşım ile ilgili önemli bir gelişme... »
İstanbul Yeni Havalimanı'nın yapımını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, sermayesini 1 milyar 790 milyon lira artırarak 6 milyar... »
İGA Havalimanı İşletmesi AŞ ile altı şirket arasında Kargo Şehri ve Yer Hizmetleri Kampüsü için alan tahsis sözleşmesi imzalandı. 250 milyon... »
İGA'nın, İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı esnasında hayata geçirdiği sürdürülebilirlik faaliyetlerini konsolide eden "Sürdürülebilirlik... »
İstanbul Yeni Havalimanı’nın enerji ihtiyacını karşılamak için kurulan ‘Enerji Merkezi’, orta büyüklükteki şehirlerin enerji ihtiyacını... »
Haberler » Gündem