• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
8 - 9 Mayıs 2025 tarihlerinde İTÜ Taşkışla'da gerçekleşecek “Mimarlık ve Yangın Sempozyumu 2025”in son özet gönderim tarihi 31 Ocak. »
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Taymaz, Marmara Bölgesi'nde büyüklüğü 6,5'ten fazla olası bir depremde... »
Mykolas Romeris Üniversitesi (MRU), 28 Ekim tarihinde düzenlediği özel bir törenle Avrupa Kadın Rektörler Birliği’nin (EWORA) uzun yıllar... »
İTÜ’de EELISA Avrupa Üniversitesi kapsamında düzenlenen ilk yaz okulu olan “Platform Şehirciliği”, 5-7 Ağustos 2024 tarihlerinde İTÜ Ayazağa... »
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından artış gösteren deprem dayanıklılık testi başvurularında büyük düşüş yaşanıyor. İTÜ’ye... »
Esenler Belediyesi himayesinde ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) desteği ile Şehir ve Düşünce Akademisi tarafından hazırlanan şehirlere... »
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, İBB ve İTÜ’nün ortak çalışması olan Paratus Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalıştayda hasar... »
Kahramanmaraş depremlerinin ardından bina güvenliği testleri ile ilgili başvurularda rekor artış yaşanırken, bu testlerin güvenilirliği... »
Afetin etkilediği 11 ilde deprem yüzey kırığının kesintisiz olarak görüntülenmesi amacıyla çalışma başlatan bilim insanları, 400 kilometre... »
Haberler » Toplantılar