• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İTÜ Vakfı Toprak Yapılar Çalışma Grubu, 1. Dönem Atölye Çalışmaları, Prof. Ruhi Kafescioğlu yönetiminde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşecek. »
Kapatıldığı 1993 yılından bu yana ‘kültür merkezi’ olması için mücadele verilen Hasanpaşa Gazhanesi sonunda restore ediliyor. Projenin müellifi... »
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlük Sanat Galerisi, yılın 5. sergisinde ziyaretçileri bir kültür hazinesi ile buluşturacak. İTÜ’nün... »
Üçüncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın ölümüne kadar (1986) yaşadığı Kadıköy’deki tarihi ev yıkılıyor. Binanın yerine rezidans yapılacağı iddia... »
Soma'da yaşanan üzücü kaza nedeniyle ertelenen Taşkışla Günü, 7 Haziran Cumartesi günü yapılacak. »
İTÜ Mimari Tasarım Lisansüstü Programı tarafından, SALT işbirliğinde düzenlenen konferansların Bahar 2014 dönemindeki ikinci konuğu, Architectural... »
Soma Holding patronları Alp Gürkan ve İsmet Kasapoğlu'nun İTÜ Maden Fakültesi Akademik Danışma Kurulu üyeliklerine son verildi. »
"En temel işçi sağlığı, iş güvenliği ve madencilik ilkeleri bir kez daha hiçe sayılarak, çeşitli çıkarlar doğrultusunda davranılması sonucu... »
İstanbul yaza girerken yeni bir trafik kaosuna hazırlanıyor. Boğaziçi Köprüsü Haziran ayında tadilata girecek. 236 adet askı halatının değişeceği... »
Haberler » Eğitimler