• Karabük'te Orman Yangınlarına Müdahale Sürerken Yeni Bir Yangın Çıktı
• Gayrimenkul Sertifikası Barınma İhtiyacını Yatırım Aracı...
• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Teması “Kentsel Korumada Kültür Mirası” olarak belirlenen, 6-7-8 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan YAPEX Restorasyon, Kültür... »
TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından düzenlenen Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü Yarışması'na son katılım tarihi 20 Eylül. »
Şeyh Süleyman Mescidi Restorasyonu ve Med-Art Eğitim Projesi kapsamında düzenlenen sempozyum, 3-4 Kasım 2014 tarihlerinde Zeytinburnu Kazlıçeşme... »
1996'da Topkapı Sarayı dış avlusundaki tarihi Darphane-i Amire binasında açılan 'Dünya Kenti İstanbul' sergisi, 18 yıl aradan sonra yeniden... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve İzmir’in tarihe duyarlılığını kutlayan 'Tarihe Saygı / Yerel Koruma Ödülleri'nin sahipleri,... »
Macaristan’da evsizleri zor günler bekliyor. Macaristan Parlamentosu, evsizlerin geceyi sokakta geçirmesini yasaklayan bir karar aldı. »
Roma’nın en eski tiyatrosu Teatro Valle, özelleştirilmesini engellemek isteyenlerce 2 yıl önce işgal edildi. İşgale destek verenlerin bağışlarıyla... »
Tarihi Kentler Birliği (TKB) Samsun Buluşması, 6-8 Eylül tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.... »
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında köşkte yapılan ve Kızılay Saraçoğlu Mahallesi'nin geleceğinin ele alındığı toplantı sonrası... »
Haberler » Fuarlar