• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
İzmir’de Konak Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Basmane Altınpark’taki Arkeopark, kazıların bitmesine rağmen hala yapılmadı. »
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Türkiye’nin ilk spor müzesini İzmir’de oluşturmak için harekete geçti. »
İzmir'de "Agora ile Kadifekale'yi birbirine bağlayan tüneller" efsanesinin, bir evin altında bulunan su kanallarıyla gerçek olduğu ortaya çıktı. »
Konak Belediyesi’nin butik müzeler zincirinin 5’inci halkası olan Kadın Müzesi, İzmir’de açılıyor. Müzenin kuruluş amacı Anadolu kadınının... »
İzmirdeniz projesi kapsamında düzenleme çalışmalarına başlanan Konak Pier ile Karataş arasındaki bölge iğde, ılgın, ağaç zakkum, palmiye,... »
Doğuş ve Orjin Grup ortaklığı, İzmir’de de yapacağı İstinyePark AVM projesine ilave etmek için Konak Belediyesi’nden 3500 metrekare araziyi... »
İzmir’de Konak Belediyesi’ne ait Üçkuyular’daki arsaya 56.5 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Doğuş ve Orjin grup burada lüks konseptte... »
Konak Belediyesi, araçların işgallerini önlemek ve yayaların kullanımda sorun yaşamalarının önüne geçmek amacıyla bariyer sistemi uygulamasını... »
Konak Belediyesi’nin sürdürdüğü restorasyon çalışmalarıyla ayağa kalkan Tekel Tütün Deposu, hizmete açılacağı gün için geri sayıma başladı. »
Haberler » Gündem