• İnşaat Sektörü 2025 Yılının İlk Yarısında Dayanıklılığını Sürdürüyor
• Millet Bahçesi Yapılacak Alana 4 Yıldır Çivi Çakılmadı
• Bursa'da Orman Yangınları 3'üncü Gününde
• Diyarbakır Cezaevi’nde Restorasyonun İlk Etabı Tamamlanıyor
• Zonguldak'ta 4 Kaçak Ocak İmha Edildi
• Çeşme Projesi’ne Bir Kez Daha “Dur” Denildi
• OGM Bütçesindeki Tasarruf Ormanları Kül Etti
• Müjde Olarak Açıklanan Konut Sisteminin Aylık Taksiti 133 Bin Lira
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Üsküdar'da tarihi Vaniköy Camisi'nde çıkan yangın, ekiplerin karadan ve denizden müdahalesiyle söndürülürken, tarihi cami kullanılamaz hale geldi. »
Galata Kulesi'nin duvarlarının darbeli matkapla delindiği görüntülerin ardından İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat'tan çarpıcı... »
Heybeliada’da mülkiyeti Darülaceze’ye ait olan tarihi Sadık Güzel Osman Plajı’nda “basit onarım ve tadilat” adı altında ağaçların kesildiği,... »
İBB, yıllardır kaderine terk edilen ve sosyal medyada çöplüğe dönüştüğü paylaşımları yapılan Kirmasti Sarnıcı’na sahip çıktı. Başkan İmamoğlu’nun... »
Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde "Ejderha Taşı" olarak bilinen ve efsaneye konu olan, koruma altındaki dev kaya bloğunun bulunduğu... »
Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Kürkçüler Mahallesi'nde bulunan, Osmanlı Dönemi'ne ait tarihi Söğütlüdere Köprüsü'nün üzerine asfalt, kemerlerine... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mimar ve mühendisleri “Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması”na davet ediyor.... »
Basın İlan Kurumu’nun Sultanahmet’teki eski binasının bulunduğu arsada uzun süredir bir kazı devam ediyor. Etrafı ve üstü galvanizlerle... »
Elazığ'da, tarihi 16. yüzyıla dayanan Camii Kebir Mahallesi'nin kalıntılarının gün yüzüne çıkarılması için çalışma başlatıldı. »
Haberler » Gündem