• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye'den ABD'ye kaçırılan 9 parçadan oluşan 6 tarihi eser, Antalya Müzesi'nde düzenlenen törenle iade edildi. »
Çeşme Projesi için bilirkişi raporu hiçe sayılarak Stratejik Çevresel Değerlendirme süreci başlatıldı. Avukat Şehrazat Mercan “Süreç hukuka... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri,... »
Tarihi 6. yüzyıla kadar uzanan Kariye Camiinin restorasyonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor. »
Projenin danışmanlığında yer alan Mimar ve Restorasyon Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları tartışmalarını... »
Restorasyon çalışmaları devam eden Kız Kulesi’ne yapılan kamuflaj uygulaması merak uyandırdı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken bakanlıktan... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, tahsise çıkardığı 50 yerdeki arazilerden 1 milyon ile 500 milyon TL arasında değişen altyapı katılım bedeli... »
Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Kız Kulesi’ndeki restorasyonla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yaptığı çağrıda, Kız Kulesi’nin... »
İstanbul ve Ankara’nın, tarihi ve güncel kültür zenginliklerine canlılık katmak ve sahip oldukları kültürel mirası dünya vitrinine taşımak... »
Haberler » Gündem