• Ahi Evran Külliyesi Çevresi için Yeni Proje
• “İnatla Değil, Hukukla ve Bilimle Yönetim Talebimizdir”
• Altınpark Arkeolojik Parka Dönüştürülecek
• “Filyos Limanı Dev Bir Lojistik Merkez Projesidir”
• 606 Maden Sahası Tekrar İhaleye Çıkacak
• Atatürk Kültür Merkezi İnşaatı Sona Yaklaşıyor
• Işıklar Tuğla Ödülleri 2021 Başlıyor
• Osmanlı'da Mimari ve Sanat Ulusal Fotoğraf Yarışması
• Tarihi Kentler Birliği Müze Özendirme Yarışması
• Sağlık Çalışanlarına Şükran ve Anma Mekânı Proje Yarışması
• Modern Mimarlık Araştırmaları Destek Programı 2021
• Elazığ Merkez Mahallerde Yapılan Duvarlar Üzerine Korkuluk...
• Yakutiye İlçesi Olgunlaşma Enstitüsü Yeni Bina Onarım İşi İhale Sonucu
• İGTH Operasyon Amirliği Binasının Tadilat ve Onarımı İşi İhale Sonucu
• Hersek Lagünü Geliştirme Projesi Kapsamındaki Alanlarda...
• Rauf Denktaş Caddesi Orta Refüj Yapımı İhalesi
• Merkez 14 Eylül Ortaokulu Çatı Onarım İşi İhalesi
• K.Maraş Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası D Blok Tadilat...
Farklı din, dil ve kültüre mensup insanların bir arada yaşadığı hoşgörünün sembol kenti Mardin'de, tarihi dokuların siluetini bozan görüntülerin... »
İklimlendirme sektöründen Daikin, inovatif yeni ürünü VRV-i invisible ısı pompası ile, mimari dokunun korunması gereken binalara yenilikçi... »
İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde yeni yapılacak binaların projeleri, imar müdürü, mimar ve heykeltıraşlardan oluşan Estetik Kurul’un denetlemelerinin... »
Polis tarafından 'korunan' İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) içindeki pek çok önemli teknik aksam ve diğer eşyaların ikinci elcilere,... »
Safranbolu'da yapılacak binalar, sokaklar ve caddeler, geleneksel Türk mimarisinin izlerini taşıyacak. Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy,... »
Bu yıl, Gezi direnişi sırasında hayatını kaybedenlere ve tüm direnenlere adanan VIII. Uluslararası İstanbul Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali'nin... »
Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki otobüs durakları, ilçeye özgü tarihi ev görünümüne göre düzenlendi. Belediye Başkanı Aksoy, "İlçemizdeki... »
Selçuk Üniversitesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde başlatılan yüzey araştırması ile Konya ve ilçelerindeki... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bir süredir üzerinde çalıştığı reklam tabelalarıyla ilgili düzenlemesine göre reklam tabelaları, şehrin... »
Haberler » Gündem