• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
TMMOB Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu, yaptığı basın açıklamasıyla “Karadeniz’de afet risklerini artıran hatalı yatırım ve planlama... »
TMMOB Mimarlar Odası 23 Haziran 2022 tarihinde 'Akdenizde Yeni Yangın Felaketlerine Sebep Olan Politikalar Terk Edilmelidir!' başlıklı bir... »
TMMOB Mimarlar Odası, 15 Haziran 2022 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik... »
TMMOB Mimarlar Odası, "Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin geri çekilmesi için çağrıda bulunuyor. »
TMMOB ve bağlı meslek odalarının Adalet Nöbeti’ne mimarlar, meslek odaları temsilcileri, ekonomistler, akademisyenler, demokratik kitle... »
TMMOB Mimarlar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen "Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri" 18. Dönemi'nin ödülleri sahiplerini buldu. »
Mimarlar Odası 2022 Yılı Oktay Ekinci Basın Ödülleri ve Çevreye Katkı Özel Ödülleri'nin kazananları açıklandı. »
TMMOB Mimarlar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen "Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri" 18. Dönemi'nin büyük ödülleri ve ödül adayları... »
TMMOB Mimarlar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen "Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri"nin 18. Dönemi'nin son katılım tarihi 2 Mart... »
Haberler » Gündem