• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye’de mükellef olmayan e-ticaret sitelerinden vergiyi nasıl alacaklarının formülünü açıkladı. »
KDV konusunda hükümet İngiliz modeli üzerinde çalışıyor. Buna göre KDV yüzde 17.5 uygulanırken eğitim, ilaç ve yiyecekten vergi alınmıyor. »
Bütçe Ocak-Nisan döneminde 17.9 milyar lira açık verirken, Maliye Bakanı Ağbal, ertelenen sosyal güvenlik primlerinin geçici etkisi dikkate... »
Geçen ay yürürlüğe giren konut ve işyeri alımlarında KDV istisnasına ilişkin Kanunun KDV tebliğiyle de uygulamaya ilişkin detayları, Resmi... »
Beklenen KDV düzenlemesi için yurtdışındaki uygulamaları mercek altına alan Maliye Bakanlığı, bu kapsamda İngiltere dahil Avrupa'daki modelleri... »
Maliye Bakanı Naci Ağbal, bütçenin martta 19,5 milyar lira, ocak-mart döneminde ise 14,9 milyar lira açık verdiğini belirtti. »
Maliye Bakanı Ağbal, yatırım, üretim ve ihracat üzerinde yük oluşturan KDV uygulamalarını kaldırmayı ve KDV'yi olabildiğince tüketimi vergileyen... »
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümüşhane Bayburt Salyazı Havalimanı projesiyle ilgili çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Yakın bir zamanda... »
Maliye Bakanı Ağbal: "Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın ve yurt dışındaki yerleşiklerin Türkiye'den alacakları konut veya iş yerlerine... »
Haberler » Gayrimenkul