• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahında TOKİ’nin etaplar halinde inşa edeceği toplu konutlar için ilk imza atıldı. »
Kanal İstanbul Projesi kapsamında TOKİ tarafından konut ihalesi açılan bölgenin imarı için yasal sürecin tamamlanmadığı belirtildi. »
İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman çarpıcı bir iddiada bulunarak tartışmaların odağındaki Kanal İstanbul projesinin ihalesinin yılın son çeyreğinde... »
İngiltere bir fuar merkezini, Hindistan tren vagonlarını ‘karantina hastanesine’ çevirdi. İstanbul’da ise sahra hastanesinin yapımına açıklandığı... »
Kadir Mısıroğlu'na ait olan Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın aylar önce tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İBB bugüne kadar adım atmadı.... »
İstanbul’daki Mall of İstanbul AVM’nin altına, yıllar önce daha ihalesi bile yapılmamış metro hattı için istasyon yapıldığı iddia edildi.... »
CHP’li Meclis Üyesi Nadir Ataman, sahilde yükselen dev yapılarla ilgili deprem uyarısında bulunarak şunları kaydetti: “Davadaki bilirkişi... »
CHP’li Deprem Komisyonu Üyesi Nadir Ataman, İBB’nin son 3 yılda 5 bin imar dosyasına karşılık 32 deprem dosyasına bakıldığını belirttip... »
Haberler » Gündem