• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) taşınmazlarını satışa çıkardı. Alacaatlı’daki taşınmazlara ilişkin Mimarlar Odası ve Çankaya Belediyesi’nin... »
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 10 farklı ildeki 20 parça arsayı satışa çıkarıp yatırımcılara çağrı yaptı. »
Alsancak’taki 91 yıllık tarihi elektrik fabrikası ve 11 dönümlük arazi yeniden satışa çıkarıldı. »
Geçtiğimiz Nisan ve Mayıs aylarında ihalesi yapılan ancak bir türlü devralınmayan Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarının satışının... »
Eskişehir Alpu'da kurulması planlanan ve hem halkın hem de muhalefet partilerinin büyük tepki gösterdiği, kömür sahasının özelleştirilmesi... »
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın (ÖİB) bugün ihalesini yaptığı Beykoz Riva’daki arazi için yeterli teklif gelmedi. İki firmanın verdikleri... »
Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Milli Emlak’tan alınan arazilerin satışı için harekete geçtiklerini belirtti. Aksu, bu kapsamda... »
Manyas ve Dinar-2 HES'leri için ayrı ayrı özelleştirme ihalesi düzenlenecek. Her iki HES için de teklifler ağustos ayında alınacak. »
Satışa çıkarılan Yenice HES'in de özelleştirilmesi sonrası devlet 79 santral satmış olacak. Bu satışlardan kasaya giren meblağ ise 40 milyarı... »
Haberler » Gündem