• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• İZODER: Doğalgaz Faturalarını Azaltmak için Çözüm Isı Yalıtımı
• Zeytinliklerin Madenciliğe Açılmasına Meclis Önünde Tepki
• Bursa’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem
• “Türkiye Beş Yıl İçerisinde Su Fakiri Bir Ülke Haline Gelecek"
• Şanlıurfa Karaköprü'deki 2 Bin 738 Deprem Konutunda Yaşam Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Taşınmaz Kültür Varlıkları Yapı Esasları ve Denetimi Yönetmeliği değişti, Mimarlar Odası ayağa kalktı: "Bu bir cinayettir. Süleymaniye Camiinden,... »
"Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprülerinin Büyük Onarım ve Yapısal Takviyesi" çalışmaları kapsamında FSM Köprüsü'nde "kedi yolları"... »
Çatısı bundan 3 yıl önce yanan Haydarpaşa Garı'nda nihayet onarım kararı alındı! »
Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi köprülerinin bakım ve onarım ihalesi sonuçlandı, sözleşme süreci tamamlandı. Büyük onarım başlıyor... »
Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün, Boğaziçi Köprüsü'nden... »
Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük bakımını, ihalede 246 milyon 520 bin lira ile en düşük teklifi veren Makyol-IHI iş ortaklığı... »
Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarım ve yapısal takviyesi işi ihalesine en düşük teklifi 246 milyon 520 bin lira ile... »
Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarımı ve yapısal takviyesi için 25 Eylül Çarşamba günü ihale yapılacak. »
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Azerbaycan'a hareketi öncesi gazetecilere... »
Haberler » Gündem