• Doğu Anadolu'da 6 İldeki Vakıf Eserleri Turizme Kazandırılacak
• TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Üyelerine Yeşil Pasaport...
• Fi Yapı, Mahkeme Kararıyla İflas Etti
• Zararına Satılan AVM Meclis KİT Komisyonu’nda Tartışıldı
• Yıkım Çalışması Sırasında Bitişik Bina Zarar Gördü
• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Yalova’nın 5 ihtisas OSB projesi, 3 katına çıkan arsa fiyatlarına takıldı. »
Balıkesir - Çanakkale İmar Planı'nda sanayi için 48 bin dönüm yer ayrıldı. Kimyacılar bölgede 30 bin dönüme özel ihtisas bölgesi kuracak. »
Hava ve çevre kirliliğinin alarm seviyelerine ulaştığı Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’ndeki dereler de simsiyah akmaya başladı. »
Başbakan Davutoğlu,"GAP bölgesi yatırımlarının kamu maliyetleri içindeki payını yüzde 10,5'e çıkardık. İkinci eylem döneminde de yaklaşık... »
İzmir Kalkınma Ajansı, kentteki 9’u OSB 11 sanayi bölgesinin altyapı yatırımları için 15 milyon TL proje desteği verecek. 2 yıl içinde tamamlanacak... »
Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçinin geride kalan aileleri için verilen konut sözü tutuluyor. »
Başbakan Ahmet Davutoğlu onlarca çalışmanın yer aldığı Doğu Karadeniz Projesi eylem planını açıkladı. »
Ünye’de 1. sınıf tarım arazilerine Toprak Koruma Kurulu onayı olmadan yapılmak istenen Organize Sanayi Bölgesi’ni yargı iptal etti. 20 köylünün... »
Isparta TSO’nun “Batı Akdeniz’de bölgesel OSB kurulsun” önerisini Antalya ve Burdur da destekliyor. Öneri, sanayinin Isparta ve Burdur’a... »
Haberler » Gündem