• Batman’da Heyelanlar Nedeniyle Kapanan 55 Yoldan 23’ü Açıldı
• İnşaat Harcamaları Büyüse de Özel Sektör Temkinli
• Karabük’te Heyelan Nedeniyle Demir Yolu Hattı Seferlere Kapatıldı
• 'Yüzyılın Konut Projesi' Bugün Açıklanacak
• İzmir'de Gördes Barajı'nın Ölü Hacmindeki Su Devreye Alınacak
• Antik Kente Yapılacak Otel Meclis Gündeminde
• Alya Uçar Apartmanı Davasında 'Bina Yapım Aşamasında Çöktü' İddiası
• Kelebek Mobilya ile Evinizde Hygge Dokunuşu
• Creavit’ten Yeni Nesil Gömme Rezervuar
• DYO Türkiye’den Renk Atlası Serisi
• IQON; Küçük Mekanlarda ''Soft Boundaries'' Dönemi
• Mitsubishi Heavy Diamond; İleri Teknolojiyle Konforu Yeniden...
• Kaleseramik T-One Porselen Tezgah
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Toner Mimarlık Tasarım Yarışmaları
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Ege Mimarlık Dergisi Kapak Yarışması
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• Adana Seyhan Yeni baraj (Cemalpaşa) Mahallesi 32 Derslikli...
• Kozan 4 Derslikli Aydın Çarçabuk, Kozan 2 Derslikli Doğanalanı,...
• Hadim İlçesi 1 Adet Spor Salonu ve 1 Adet Kapalı Halı Saha Yapım İşi
• Bitlis Mutki İlçesi Meydan 112 İstasyon Binasının Dönüşüm İşi
• Kırıkhan İlçesi 24 Derslikli İlkokul Ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi
• Dekoratif Aydınlatma Yapım İşi
• Sivaslı İlçesi Evrenli Mahallesine 1 Adet Soyunma Odası,...
Marka, coğrafi işaret, tasarım, patent, faydalı model ile geleneksel ürünlerin tescili için 143 maddelik yönetmelik hazırlandı. »
Uluslararası Patent Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, "2016 yılı yerli patent başvuru sayısı 6 bin 445 olarak gerçekleşti. Başvuru sayısı,... »
Frankfurt’ta Türk Mühendis ve Mimarlar Birliği’nin düzenlediği ‘Türkiye’de bilim’ konulu konferansa katılan gazeteci Orhan Bursalı, paten... »
Ar-Ge harcamalarındaki artış oranı ile yerli patent ve tasarım tescili birbiriyle uyuşmuyor. Harcamalardaki ciddi artışa rağmen 2016 yılında... »
Türk Patent Enstitüsü'nün verilerine göre yerli patent başvurusu 2015 yılında bir önceki seneye kıyasla yüzde 13,39 artarak 5 bin 512 oldu. »
Üretime büyük değer katan patent, marka tescil ve faydalı model başvurularındaki büyümeyi devam ettirmek gerektiğini, ama miadını doldurmuş... »
Patent portföyünde gerçekleşen sadece yüzde 1’lik artışın yüzde 0,11’lik bir ekonomik büyümeye karşılık geldiğini belirten Destek Patent... »
Adres Patent Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Akbulut, patent başvuru sayılarında geçen yıllara göre artış yaşandığını belirterek, "Söz konusu... »
Arçelik AŞ, İngiltere'nin ilk bilim parkı olan ve dünyanın en önemli teknoloji şirketlerini bünyesinde barındıran Cambridge Science Park'ta... »

Haberler » Gündem