• Ahşap Binada Çıkan Yangın 4 Binaya Sıçradı, 1 Bina Çöktü
• Tarihi Kentler Birliği Toplantısı Edirne’de Yapıldı
• Konya'da Çöken Taşoluk Apartmanı Davasında Bilirkişi Raporu Bekleniyor
• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından üçüncüsü düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü... »
Sulak Alanların Korunması ile ilgili yönetmeliğin değştirilmesi üzerine, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada,... »
Peyzaj Mimarları Odası'nın şube ya da temsilciliğinin bulunmadığı, en az üç peyzaj mimarın bulunduğu il ya da ilçelerde yapı üretiminde... »
Ortak bir basın toplantısı düzenleyen TMMOB üyesi meslek odaları, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e 09 Temmuz Salı akşamı TBMM Genel Kurulu'nda... »
Bartın'ın Amasra ilçesinde bulunan Cenevizliler dönemine ait Amasra Kalesi, Dünya Miras Merkezi tarafından “Ceneviz Ticaret Yolu’nda Akdeniz’den... »
Hükümet, nüfusu 5 binin altında kalan yerleşim birimlerini yapı denetim sisteminin dışına çıkardı. »
Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği tarafından düzenlenen panelde ‘Dönüşen Peyzaj: UNESCO... »
Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Batman İl Temsilciliği tarafından düzenlenen panelde, ekoloji ve biyoçeşitlilik parametrelerinin imar planlarındaki... »
AOÇ keşfinde planlama sürecini yedi kocalı Hürmüz’e benzeten imar ve şehircilik daire başkanına meslek odaları cevap verdi. »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları