• Bilecik’te Yangından Etkilenenler için Konteyner Evler Kuruluyor
• Çeşme'de Orman Yangını, 3 Mahalle Tahliye Edildi
• Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 21’incisi Gaziantep’te Başladı
• İZODER: Doğalgaz Faturalarını Azaltmak için Çözüm Isı Yalıtımı
• Zeytinliklerin Madenciliğe Açılmasına Meclis Önünde Tepki
• Bursa’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem
• “Türkiye Beş Yıl İçerisinde Su Fakiri Bir Ülke Haline Gelecek"
• Şanlıurfa Karaköprü'deki 2 Bin 738 Deprem Konutunda Yaşam Başladı
• Kahramanmaraş İli Merkez Dulkadiroğlu İlçesi İsadivanlı...
• Çeşme 16 Eylül İlkokulu (4 Derslikli) İnşaatı
• Denizli İli Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi 158 Adet Konut...
• Sokak Hayvanları Bakımevi ve Doğal Yaşam Alanı Yapım İşi
• Antalya/Kepez İlçesi Hüseyin Ak Ortaokulu Onarım İşi
• Batman İli Gercüş İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi 108 Adet Konut...
Başbakan Yardımcısı Babacan, Başbakan Davutoğlu'nun açıklayacağı şeffaflık paketiyle imarla ilgili sorunların da düzeltileceğini söyledi. »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı'nda yer alan ana sponsorlar panelinde konut masaya yatırıldı.Konuşmacılardan... »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen Konut Konferansı’nda “konuttan doğan rant” masaya yatırıldı. Konuşmacılardan... »
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak.... »
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti. »
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran Bozoğlu, Tuz Gölü'nün yeni üretim alanı olarak belirlenen sahasında yaptığı... »
Suriye’deki iç savaş yüzünden Ankara’ya gelen Suriyeli sığınmacılara yaklaşık bir yıldır ev sahipliği yapan Hacıbayram Mahallesi’nde pazar... »
Başbakan Erdoğan’ın çalışma ofisi olacağı iddia edilen Vahdettin Köşkü’nün hemen dibinde yıkılma kararı alınan 13 ev için İstanbul Büyükşehir... »
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nca hazırlanan ve Bakanlar Kurulu tarafından TBMM’ne gönderilen yasa tasarısı ile zeytinlik alanlarda... »
Haberler » Gündem