• Deprem Kentinde Kentsel Dönüşüm Rafa Kaldırıldı
• 4 Bin Yıllık Nohut ve 8 Bin 600 Yıllık Ekmek Kalıntıları Bulundu
• Köroğlu Tüneli'nde Kazı Çalışmaları Tamamlandı
• Anadolu'nun İlk Camisi Habibi Neccar'ın Restorasyonunda Sona Gelindi
• Jeotermal Kaynaklı Sera OTB’de Bin Kadın İstihdam Edilecek
• Lystra Antik Kenti’nde Türk İzleri
• Bticino Smarther with Netatmo, Teknolojiyi Estetikle Buluşturuyor
• Gree Isı Pompaları ile Akıllı, Güvenli ve Sürdürülebilir Konfor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Yapım İşi
• Bitlis İli Ahlat İlçesi 3 Etap 413 Adet Konut, 1 Adet 16...
• Balıkesir İli Bigadiç Ve Sındırgı İlçeleri Köylerinde 1....
• Karabiga Kapalı Spor Salunu Yapım İşi
• İstanbul İli Tuzla Kaymakamlığı VRF Tesisatı Yenileme İşi
• Belediye Başkanlığımız tarafından 1 Adet Gençlik Merkezi...
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
200 yıllık Dramalı Köşkü, restore edildikten sonra turizme açılacak. Dönem kafeleri, ahırında atları ve Osmanlı-Rum mutfağıyla, ziyaretçilere... »
Türkiye'nin Avrupa standartlarındaki ilk oteli olan Pera Palace'ın kalbi, iki buçuk yıl süren yenileme çalışmalarının ardından tıkır tıkır... »
Demre'de yapılan Myra Andriake kazılarında ortaya çıkarılan Antik Bizans Kilisesi'nin, kış gelmeden korumaya alınacağı bildirildi. »
Çarşı esnafının mağdur olmaması için, gece yürütülen 4. Etap restorasyonda Havra Sokağı ile Şadırvanaltı Camii arasındaki bölüm orijinal... »
Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin tarihi evleriyle ünlü Germiyan Sokak'ta bulunan Şapçızade... »
Türkiye'nin ilk mübadele müzesi Çatalca'da açılıyor. Müzeyle birlikte Çatalca'nın görüntüsünün de değişmesi hedefleniyor. Peki, müzede neler... »
Osmanlı İmparatorluğu döneminde tarihi İpek Yolu'nu kullanarak Antakya'ya gelen tacirlerin dinlenme merkezi olarak bilinen Kurşunlu Han'ın,... »
AKP’li Altındağ Belediyesi, Yaşar Kemal, Kemal Tahir, Bülent Ecevit ve Yılmaz Güney gibi tanınmış birçok ismin yıllarca hapis yattığı Ulucanlar... »
yapi.com.tr okurları, 'tehlike altındaki dünya mirası' listesine alınmaktan son anda kurtulan İstanbul için verilen sözlerin tutulup tutulmayacağından... »
Haberler » Gündem