• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Filli Boya’dan Yeni Dış Cephe Boyası: Nucleus
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
Ana teması biyomimikri olarak belirlenen "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla - Doğadan İlham Alan Tasarımlar" yarışmasının son başvuru tarihi... »
TBMM’de bu hafta görüşülecek torba yasanın, Kanal İstanbul projesini üstlenen şirketin olası ‘batık borçlarını’ kurtarma amacı taşıdığı iddia edildi. »
“Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” temasıyla bu yıl altıncısını düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının son proje... »
Rönesans Holding’in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasında, toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi... »
Rönesans Holding’in bu yıl beşincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasına başvurular başlıyor. Kentsel Etkileşim... »
RDIF ile Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde, üniversite bünyelerinde kurulacak eğitim ve araştırma hastanelerini kapsayan ortak... »
Rönesans’ın Hollanda’daki şirketi Ballast Nedam aracılığıyla katıldığı BAAK Konsorsiyumu, yaklaşık 1 milyar Euro tutarındaki Büyük Blankenburg... »
Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı, Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini... »
Rönesans Holding tarafından "Yeşil Bina ve Sürdürülebilirlik" teması ile düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi 11 Mayıs 2018. Yarışmada,... »
Yarışmalar » Yarışma Duyuruları