• Acıbadem’de Yeşil Alanda Otopark Tartışması Yeniden Başladı
• Sinop Nükleer Santrali Projesinin İkinci Bilirkişi Raporuna...
• Külliye Binaları, Üniversite Bütçesini Eritti
• İzmir'de Fabrika Yangını Kontrol Altında
• 7 Bin Yıl Önce Atılan Adımlar Gün Yüzünde
• 1.6 Milyar Dolarlık Özelleştirme
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Samsun'da, Sultan 2. Abdülhamid döneminde "Canik Hamidiye Hastanesi" olarak inşa edilen tarihi hastane binası restore edilerek aile ve yaşam... »
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mahkemenin iptal kararına rağmen devam eden Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe projesi için açılan yeni... »
Samsun Büyükşehir Belediyesi, önce Atakum Belediyesi tarafından sosyal tesis olarak kullanılan Yalı Kafe'yi alıp imara açtı; ardından ilçe... »
Atakum ilçe Belediyesi’nin kullanımından alınarak Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne verilen Yalı Kafe alanı için Başkan Mustafa Demir, “Botanik... »
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum ilçesinde hizmet veremeyen Kurupelit Yat Limanını doldurup, karadaki yeşil alanda bulunan itfaiye binasını... »
Samsun'un Asarcık ilçesinde köylüler tarafında bir asırdan fazla zamandır kullanılan yaklaşık 12 dönümlük mera alanı imar değişikliği yapılarak... »
Sirkülasyon olmadığı için kumlanma, kirlilik ve sığlaşma sorunları nedeniyle işlemez hale gelen Kurupelit Yat Limanı’nın, 15 milyon lira... »
Bafra Ovası'na yapılmak istenen meyve ve sebze haline yargı ‘dur’ dedi. Çiftçilerin açtıkları davada mahkeme, halin yapılacağı alanın ‘sulu... »
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, Atakum sahiline yapacağı Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe’nin imar planı değişikliği mahkeme tarafından... »
Haberler » Gündem