• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Çin'in Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nın (GSYİH) üçüncü çeyrekte yüzde 7,8 büyüdüğü açıklandı. »
Kalkınma Bakanı Yılmaz, 2011 itibarıyla Ar-Ge harcamalarının yüzde 43,2'sinin özel sektör tarafından gerçekleştirildiğini ve Ar-Ge personelinin... »
Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) ile Küresel Oda Platformu (Global Chamber Platform-GCP) işbirliğinde hazırlanan... »
Çan ilçesinde kurulu bulunan Kale Seramik Fabrikaları'nın 19'uncu karo fabrikasının temeli atıldı. 32 bin metrekare kapalı alanda inşa edilecek... »
Avrupa ekonomisinin devi dünyanın gözlerini kamaştırıyor. Çünkü kriz döneminde büyüyor, istihdam yaratıyor ve borç azaltıyor. Peki, bu başarının... »
OECD uyardı: ABD’de bütçe ve borç tavanına ilişkin devam eden kavga, dünya ekonomik konjonktürünü tehlikeye atabilir. Uluslararası Para... »
Ağustosta mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre yüzde 4 azaldı. »
Seramik sektörü üreticileri, Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle EBK Seramik İş Kümesi Derneği ve Makine Aksamları İhracatçıları Birliği (MAİB)... »
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), yeni kurduğu 'Yurtdışı Yatırımlar İş Konseyi' ile Türkiye’nin uluslararası doğrudan yatırımcılar arasında... »
Haberler » Dünyadan