• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Şeker fabrikalarını birer birer satan iktidar şimdi de gözünü fabrikaların arazilerine dikti. Üzerinde lojman binalarının yer aldığı Muş... »
Bor Şeker Fabrikası'nın satılmayan arazisinin üstüne gecekondu yapar gibi havuzlu villa yaptılar. »
Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019... »
Ilgın, Burdur ve Yozgat şeker fabrikalarına en yüksek teklif veren şirketler gerekli parayı bulamadı. İkinci ve üçüncü en iyi teklifi sunan... »
Satılan şeker fabrikalarında işçi çıkarımları sürüyor. Muş Şeker Fabrikası’nda çalışan 406 taşeron işçiden 346’sı işten çıkarıldı. CHP Genel... »
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, 2018/2019 pazarlama yılı ülke toplam A şeker kotası 2,7 milyon ton olarak tespit... »
24 Haziran seçimleri öncesinde özelleşen 13 şeker fabrikasından 6’sında henüz devrin gerçekleşmediği öğrenildi. Doğuş Çay, ihalesini kazandığı... »
Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Erzincan ve Erzurum şeker fabrikalarının satışına onay verildi. »
Özelleştirme Yüksek Kurulunca (ÖYK), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Elbistan, Alpullu, Burdur ve Muş şeker fabrikalarının... »
Haberler » Gündem