• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Artvin'de geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen, alt ve üst yapıda ağır hasarların oluştuğu sel ve heyelan afetinin en çok vurduğu Arhavi... »
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Artvin'in Arhavi ilçesinde aşırı yağışlara bağlı sel ve su baskınlarına ilişkin müdahale... »
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Doğu Karadeniz'de yaşanan sel ve heyelanlara ilişkin, bugüne kadar aldıkları tedbirlerin ötesinde,... »
Selin yaralarının sarıldığı Dereli'de afet konutlarının inşasında önce güvenlik, sonra estetiğe önem veriliyor. »
Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Dereli ilçesinde, riskli binaların yerine inşa edilen konut ve dükkanların... »
Giresun’daki sel felaketinin ardından konutları riskli olduğu gerekçesiyle yıkılan yurttaşlar sıkıntılı. Evsiz kalanlar, “TOKİ 5 katlı bir... »
İzmir’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın depremzedeler için konut yapacağı alanın altından aktif fay geçtiği belirtilirken, Laka Deresi... »
İzmir depremi sonrası Bayraklı ilçesinde depremzedeler için konut yapılacak alanla ilgili tartışmalar sürüyor. Yapılaşmanın olacağı alandan... »
Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Bayraklı ilçesinde tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektarlık... »
Haberler » Gündem