• Kaçak Yapıların Yıkım Haberlerine Erişim Engeli
• Kapatılan Çöplüğün Atıkları Dalgalarla Sahile Vuruyor
• Tekirdağ'da Orman Yangını; 3 Mahalle Boşaltıldı
• “Son 52 Yılın En Kurak Dönemi, İçme Suyunda Büyük Sıkıntılar...
• Perinthos’ta Ortaya Çıkarılan Tiyatronun, Dörtte Biri Kazıldı
• “Yangında Yayılan Kirleticiler, En Riskli Kirletici Grubunu Oluşturur”
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Arzdaki düşüş talebi karşılamadığı için artan demir fiyatları, inşaat sektörünü zora soktu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı... »
Müteahhitler, inşaat çeliğinde yurt içi talebin karşılanması için gerekirse ithalatın önünün açılmasını isterken, çelik üreticileri sorunun... »
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Büyükşehirlerde başlayan “Dikey yapı” tartışmasıyla ilgili bazı müteahhitlerin... »
Yeni KHK ile birlikte tüketicilere satın aldığı konuttan 24 ay içerisinde mazeretsiz cayma hakkı getirildi. Müteahhitler tüketicinin ödeyeceği... »
İnşaat sektörünün sahipsiz olduğunu savunan Tahir Tellioğlu, TOBB'un elinden geldiği kadar sektöre yardımcı olmaya çalıştığını kaydetti.... »
Sektör çalıştayında hafriyat dökümündeki ücretleri eleştiren İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, “Bu paranın affınıza sığınarak söylüyorum... »
İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, dün açıklanan EKK kararlarına ilişkin, "Açıklanan maddelerin önemli bir bölümü, müteahhitler olarak hükümetimize... »
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu, üyelerine dövizini bozdurup Türk lirası (TL) ile konut alanlara 'yüzde 2 indirim' yapacaklarını duyurdu. »
İMKON Genel Başkanı Tellioğlu: "Üyelerimiz dövizli satışlarını Türk lirası ile yapmalı, dövizini bozdurup Türk lirası ile konut alanlara... »
Haberler » Gündem