• Duvarlarından Sesler Gelen Bina Tahliye Edildi
• Filipinler'de 6.9 Büyüklüğünde Deprem
• Eski Okul Binasını Restore Edip, Sosyal Alana Dönüştürdüler
• Akkuyu NGS Projesi ile Yerli Firmalar Küresel Nükleer Ekosisteme...
• Bingöl’de Yeni Hastane, 3 Güvenlik Sistemiyle Yapılıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ile birlikte kentsel dönüşüm projesinin hızlandırılması için çalışma... »
Sulukule projesi, kamu yararına aykırı olduğu gerekçesiyle 2012'de 4. İdare Mahkemesi'nce iptal edilmiş, Fatih Belediyesi bu karara Danıştay'da... »
TOKİ evlerini tabutlara benzeten Sırrı Süreyya Önder, seçilmesi halinde İstanbul'dan TOKİ'yi kovacağını açıkladı. »
Cumhuriyet döneminin simgesi olan Ulus’taki tarihi binalar yeniden ayağa kaldırılıyor. Projede şimdiye kadar 200 bina restore edildi. »
İstanbul, kentsel muhalefetin daha organize, daha dirençli olduğu ve daha somut talepler dile getirdiği bir yerel seçime hazırlanıyor. Doç.... »
Adı uzun süredir kent yağmasıyla ve betonlaşmayla anılan Başbakanlık'a bağlı TOKİ, bir fotoğraf yarışması düzenleyerek imajını düzeltmeye... »
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'de 'çevre fanatikliği' oluştuğunu söyledi ve bu durumdan şikayet etti. Çevre Bakanı Güllüce,... »
İstanbul Ataköy sahilinde TOKİ'ye ait 160 parselde yapılan çalışmalara İstanbul 1 Nolu Kültür Varlıkları'nı Koruma Bölge Kurulu "dur" dedi. »
Kentsel dönüşümün lüks konutlarda arzı artıracağını öngören KONUTDER, arsa almak için TOKİ’ye gitti. İnşaat şirketleri Emlak Konut örneğini... »
Haberler » Gündem