• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Kapatılan Taş Ocağının Ruhsat Oyunu
• Garantili Projelere Güncel Kur Ayarlaması
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bugün itibariyle 2 yeni kampanyaya başladı.... »
Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 6 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin... »
Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan, "Bursa'da yaklaşık 1,5 milyon metrekare alanda, 19 farklı sektörde faaliyet gösteren, 2 bin 988 işletmeyi... »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde ABD ve İngiltere’nin de uyguladığı ‘çatı’ modeline... »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığı... »
TOKİ Başkanı Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını bildirdi »
TOKİ Başkanı Turan, “Amacımız konuta erişmekte zorlananları taksitle konut sahibi yapmak. Projede maliyetimiz ne ise o fiyattan satıyoruz” dedi. »
Sulukule projesinde yaşanan son gelişmenin ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri konuyla ilgili Yapı.com.tr’ye açıklama yaptı. »
Haberler » Gayrimenkul