• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Türkiye'de, her yıl ciddi oranda büyüyen "ev turizmi" pazarında kayıt dışı kiralanarak önemli miktarda vergi kaybına yol açtığı iddia edilen... »
Muğla’nın Marmaris İlçesi, Çamlı Mahallesi’ndeki Kleopatra Adası’na (Sedir Adası) yolcu taşıyan teknelerin bulunduğu 10 hektarlık alanın... »
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Galataport’un inşaat süresinin 3-4 yıl süreceğini belirterek, “İstanbul’da cruise (lüks yolcu gemisi) için... »
Marmaris'te TÜRSAB tarafından yaklaşık 7 ay önce törenle açılan kültür merkezi, trafosu olmadığı için faaliyete giremedi. Marmaris BYK Başkanı... »
TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), İstanbul Arkeoloji Müzesi’ni yenilemek için Kültür ve Turizm Bakanlığı’yla birlikte yürüttüğü... »
Yalova'ya Suudi Arabistan kökenli Merosa, termal suya sahip 5 yıldızlı ve bin yatak kapasiteli kongre merkezi inşa edecek. Ortadoğulu bir... »
İş örgütleri, sendikalar ve derneklerden oluşan 16 kurum, gazetelere 'Türkiye'nin gücünü ve imajını korumak için sorumlu davranma zamanı!'... »
Sümela Manastırı'nda yıllarca süren restorasyon hatalı olunca yüzde 73'lük bölümü yeniden yapılacak. İnşaat mantığıyla yapılan restorasyonun... »
Haberler » Gayrimenkul