• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
İmar rantı vergisini desteklediklerini açıklayan Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, ancak riskli yapıları... »
Sektörün en büyük sorununun 'Müteahhitlik Hizmet Yasası'nın çıkmaması olduğunu belirten İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, yaklaşık 6 aydır... »
TMMOB Mimarlar Odası tarafından 7 - 8 Kasım 2014 tarihlerinde 'Bilirkişilik ve Adalet' teması ile düzenlenen 4. Bilirkişilik Sempozyumu'nun... »
Elektrik Mühendisleri Odası tarafından açılan 2 ayrı davada, kamu yararı açısından asansör firmalarında elektrik ve/veya elektronik mühendislerinin... »
Özel sektörün dış ticaret, uluslararası yatırım, hizmetler, müteahhitlik, lojistik başta olmak üzere tüm dış ekonomik ilişkilerini yürütmek... »
Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, üzerinden 3 ay geçen Soma maden faciası sonrasında yapılanları ve yapılmayanları değerlendirdi.... »
Kentsel dönüşümde uygulamadan kaynaklanan duraksamaların önlenmesi için 'Uygulama Yönetmeliği'nin bazı maddeleri değişti. Kentsel Dönüşüm... »
Doğal gaz piyasasını günün koşullarına uygun olarak yeniden düzenleyen, arz güvenliği, doğal gaz piyasası işletimi, depolama yükümlülüğüne... »
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Türk Standardları Enstitüsü'nün standartları koyan ve gerektiğinde denetleyen bir kuruluş olarak... »
Haberler » Gündem