• Bursa’nın Suyu 6 Ekim’de Tükenecek
• Ankara’da Su Hattında Boru Patladı
• Ulucak Höyüğü'nde 8 Bin Yıllık 5 Heykelcik Bulundu
• Artvin’de Endüstriyel Dağcılar ‘Riskli Kaya’ Avında
• 10 Vakıf Eserinin Bakım ve Onarımı Tamamlandı
• Sivas'ta Termik Santralde Yangın
• “Kamu Yararı Gözetmeyen, Gözü Dönmüş Madenciliğe Karşıyız”
• Samandağ’da Kesilen Ağaçların Yerine Mahalleli Fidan Dikti
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Ravaproof Bondstoper ile Çatı ve Teraslarda Kusursuz Sızdırmazlık
• Kalekim Mastar Serisi ile Kusursuz Yüzeyler
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ekrem İmamoğlu göreve gelince İBB’nin dar gelirliler için yaptırdığı sosyal konutları da inceletti. Ancak bunlara, saray personeli ve koruma... »
Phaselis’teki proje için 25 milyon maliyet hesaplayan TURAŞ’ın önceki genel müdürü Tayhan Şimşek, aynı dönemde EKAP’ta proje ihale bedelinin... »
Türkiye yolsuzluk algı endeksinde 2 sıra birden geriledi ve 168 ülke arasında 66’ncılığa indi. En iyi puanın 100 olduğu algı endeksinde... »
Akkuyu Nükleer AŞ bünyesinde Mersin Bölge Kamu Diplomasisi ve Devlet İlişkileri Bölge Müdürü olan Faruk Uzel istifa etti; Uzel hakkında... »
Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) Hukuk Dairesi Direktörü Nicola Bonucci, rüşvetlerin yüzde 80'inin devletlerin sahip olduğu... »
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Adil gelir dağılımındaki dengesizliğin yolsuzluk üzerinde etkisi... »
Bosch San. ve Tic. AŞ, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için sorumlu bir vatandaş olarak iş dünyasında ortak bir kalkınma... »
Avrupa Konseyi'nin yolsuzlukla mücadele organı GRECO, Türkiye'nin özel sektördeki rüşvetçiliği önleyemediği ve siyasi partilerin finansmanına... »
Başbakan Yardımcısı Babacan, Başbakan Davutoğlu'nun açıklayacağı şeffaflık paketiyle imarla ilgili sorunların da düzeltileceğini söyledi. »
Haberler » Gündem