• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Şu kadim memlekette ismi doğayla anılabilen kaç yer kaldı acaba? Hiç kuşkusuz Doğu Karadeniz bölgesindeki ekolojik korumada öncelikli ilan... »
İsviçre'deki minare yasağına yoğun tepki var. Gül “İsviçre ayıp etmiştir” dedi, Erdoğan konuyu ırkçı dalgaya bağladı. Ancak Türkiye'deki... »
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye'nin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak... »
Ünlü mimar Santiago Calatrava’nın, Kanada’nın Calgary kenti için tasarladığı ‘Barış Köprüsü’nde (Peace Bridge) bütçe sıkıntısı aşıldı. Merakla... »
Türklerin Anadolu'daki ilk dönemlerinde astronomiyle uğraştıklarının ipuçlarını veren Kırşehir Cacabey Medresesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce... »
İstanbul'un merkezinde yer alan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi hastaneleri, modern bir çehreye kavuşuyor. 99 depreminde hasar gören yapılar,... »
Güneş paneliyle çalışan buzdolabı ilk Bronx Hayvanat Bahçesi'ndeki develer üzerinde test edildi. Sistem şu anda Kenya ve Etiyopya'da test... »
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Olgun Kitapcı ve Araştırma Görevlisi İ.Taylan Dörtyol,... »
Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak üçgeninde yer alacak olan Zafer Havaalanı konusunda son noktaya gelindiğini... »
Haberler » Gündem