Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İSO İnovasyon Ödülleri Finalistleri Açıklandı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye'nin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "İSO İnovasyon Ödülleri"nin finalistleri açıklandı. İSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde başvuru alınan ve yalnızca sanayi kuruluşlarının katılabildiği ödüllere,

Dünya Gazetesi
İSO İnovasyon Ödülleri Finalistleri Açıklandı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından Türkiye'nin inovasyon altyapısının gelişimine ve inovasyon bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "İSO İnovasyon Ödülleri"nin finalistleri açıklandı. İSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye genelinde başvuru alınan ve yalnızca sanayi kuruluşlarının katılabildiği ödüllere, farklı sektörlerden 41 firma başvuruda bulundu.

Bağımsız değerlendirici gruplar tarafından yapılan değerlendirme ile saha ziyaretleri sonucunda oluşturulan raporlar doğrultusunda, İSO İnovasyon Ödülü Yürütme Kurulu tarafından 17 firmanın finalist olması kararlaştırıldı.

Bu firmalar, şöyle sıralandı:

"Altıparmak Gıda San. ve Tic. Koll. Şti, Aroma Bursa Meyve Suları ve Gıda San. A.Ş, Dizayn Teknik Plastik Boru ve Elemanları San. Tic. A.Ş, Elkon Elevatör Konveyör ve Makine San. Tic. A.Ş, Hassan İnşaat Makine San. Tic. Ltd. Şti, İdeal Teknoloji Bilişim Çözümleri A.Ş, İpek Kağıt San. Tic. A.Ş, İston Hazır Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları San. Tic. A.Ş, Kartek Kart ve Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti, Merkez Çelik San. Tic. A.Ş, Royal Halı İplik Tek. Mob. San. Tic. A.Ş, Seyidoğlu Gıda San. Tic. A.Ş. Subor Boru San. Tic. A.Ş, Taral Tarım Makine ve Aletleri A.Ş, Teknodrom Robotik ve Otomasyon San. Tic. A.Ş, Türbosan Türbomakinalar San. Tic. A.Ş, Yiğit Akü Malz. Nak. Tur. İnş. San. Tic. A.Ş"

İSO İnovasyon Ödüllerinin sahipleri, 8. Sanayi Kongresinin ilk günü olan 15 Aralık 2009 akşamı açıklanacak. Ödüller kapsamında sanayi firmaları bünyesinde oluşturulan inovasyon ortamı "Liderlik", "Stratejik Planlama", "Bilgi", "İnsan Kaynağı", "Süreçler" ve "İş Sonuçları" ana başlıklarında değerlendirilip, ödüllendirilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iso-inovasyon-odulleri-finalistleri-aciklandi_74681.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!