• Emlakbank Konutları Davasında Yeni Bilirkişi Raporu İstendi
• Ege’de Doğa Talanına Karşı Dayanışma Büyüyor
• Sapanca Gölü'ndeki Kabarcıklar Endişeye Yol Açtı
• Beykoz'da Duvarlarında Çatlak Oluşan 2 Bina Tahliye Edildi
• Vakıflarla İlgili Düzenlemeleri İçeren Kanun Teklifi Kabul Edildi
• “Sındırgı'da Bir Deprem Daha Yaşanma Tehlikesi Var”
• YUNT'ta Bir Yıla Yayılan Sergi: VarYok
• Yerleştirme: "Calligraphic Wig”
• Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim...
• Kitap Bölümü Çağrısı: UMUT MİMARLIĞI: Filistin için Sömürge-siz-leştirilmiş...
• 18. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi
• R+T Turkey 2025 - Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik...
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• MimED2025 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• ‘’SUYUN İZİNDE: Gençlik Parkı Havuzunun Uyarlanabilir Yeniden...
• YANGIN VAR! Orman Yangınlarına Karşı Yaratıcı Çözümler Öğrenci...
• Sinop Üniversitesi Rektörlük Binası Yapımı İşi
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 32 Derslikli...
• Amasya Merkez 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
• Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Başmüdürlüğü Peyzaj Tasarımı...
• Osmangazi BTSO Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarım İşi
• Konak Barbaros Hayrettin İlkokulu (16 Derslik) İnşaatı
• Aydın İli Çine İlçesi Dutluoluk Mahallesi 228 Adet Konut,...
• Hacı Mehmet Koçarslan 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, bu yıl 33.'sü gerçekleştirilen Yapı İstanbul 2010 Fuarı'nı ziyaret etti. Bakan Demir'e ziyareti... »
İhale sürecindeki İzmir Limanı’nın en büyük müşterisi Arkas’ın Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, limanı terk etmeyeceklerini belirterek,... »
Toplu Konut İdaresi (TOKİ), doğu ve güneydoğudaki projelerine hız verdi. Hafta sonunda doğu ve Güneydoğudaki projeleri görmeye giden TOKİ... »
Bingöl'ün tarihi Kiğı Kalesi, dinamitlerle patlatılırken, kalenin kayalık zemininden sökülen taşlarla, baraj inşaatı yapılıyor. Kiğı'daki... »
Çin’in büyük metropollerinde inşa edilen yeni evler, bizim ‘modern’ sitelerimize benziyor. Blok blok inşa edilen 20-25 katlı dev apartmanlardan... »
Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşayanlar, koruma alanındaki araziler üzerine kurulmak istenen rüzgâr enerjisi santrallerine karşı çevre mücadelesi... »
Çevreciler, Yortanlı Barajı’nın tehdit ettiği 2 bin yıllık sağlık merkezi Allianoi’de buluşuyor. Antik kentin sular altında kalmasını engellemek... »
Elektrikli arabalar çok yakında trafiğe çıkıyor. Elbette trafikteki bu değişimin şehir yaşamına da pek çok yansıması olacak. Tabii ki en... »
Han Yapı’nın inşa ettiği İsthanbul Evleri’nde yönetim kurulu ile evsahipleri arasında tartışma yaşanıyor. Evsahiplerinin iddiasına göre,... »

Haberler » Gündem