• Yap- İşlet- Devret Projelerinin Hasılatı Katlanıyor
• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı ihalesine katılacaklarını belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Yumurtalık'ta kömür... »
Türkiye kentlerindeki dönüşümün boyutlarının, kendine has dinamiklerinin ve sonuçlarının tartışılacağı sempozyumda, "kentsel mekâna müdahalenin... »
Enerji tasarrufu, çevreci binalar derken giderek gelişen yeşil anlayışa bankalar da el attı. Türkiye’de yeşil konut kredisi dönemi Yapı... »
Konak Müteahhitler Derneği (KOMİAD)'nin İzmir SGK lokalinde düzenlenen kahvaltılı tanışma toplantısında 100'e yakın müteahhit, şehir dönüşümünde... »
Yeşilköy'de tarihe tanıklık eden konakların yerinde şimdilerde otopark ve sağlık ocağı yer alıyor. »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sulukule’de konut bedellerini revize etti ve yüzde 20 indirim yaptı. »
Yunanistan'da Özelleştirme İdaresi (TAİPED) tarafından, aralarında Atina Emniyet Müdürlüğü ile Kültür, Turizm ve Milli Eğitim Bakanlıkları... »
Karşıyaka Belediyesi Alaybey bölgesini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için vatandaşları bilgilendirme ofisi açtı. Karşıyaka Belediye Başkanı... »
Yıllarca İtalyan büyükelçilerin İstanbul'daki ikametgahı olarak kullanılan Venedik Sarayı, kültür merkezi olarak yeniden doğdu. »
Haberler » Gayrimenkul