• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Ticari yapıların çoğaldığı Merter'de metrekare fiyatları 4 bin 500 TL'ye çıkarken Zeytinburnu'nda yapılacak şehir parkı projesinin de fiyatları... »
Wall Street Journal gazetesi Türkiye ekonomisindeki olumsuzlukları ele alan bir makale yayınladı. Makalede doların kırdığı rekora dikkat... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ocak ayında başlatılan Aspendos'taki restorasyon çalışmalarının, gelecek yıl eylül ayında bitirilmesi... »
Türkiye'deki toplam elektrik tüketimi Ağustos ayında yüzde 0.58 artışla 21.66 milyar kWh'a çıkarken, üretimi ise yüzde 0.42 düşüşle 21.19... »
Beyoğlu Belediyesi tarafından yeniden griye boyanmasının ardından başlayan “#DirenMerdiven” eylemleri New York Times gazetesinde haber oldu. »
ŞPO Genel Başkanı Necati Uyar ODTÜ’de başlayan yıkımın ancak Çevre Koruma Kurulu kararıyla yapılabileceğini, ancak ODTÜ için bu kararın... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlemesiyle, nüfusu 100 binin üzerinde olan yerlerde fırınlar müstakil olacak. »
İnşaat sektöründe istihdam endeksi, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9, geçen yılın aynı dönemine göre de yüzde 5,9 azaldı. »
Buenos Aires’te ‘özel sektör’ kartını açan İstanbul 2020 Adaylık Komitesi, “2.9 milyar dolarlık tesis yatırımımızın tamamı özel sektör tarafından... »
Haberler » Gayrimenkul