• Türk Müteahhitler Dünya İkinciliğini Sürdürdü
• Edirne'nin Kalbindeki 333 Yapının Restorasyonunda Sona Geliniyor
• Kamuda Ataması Yapılmayan Mimarlar için Çalışma
• Okul Arazilerinde Rant Tedirginliği
• Depremde Yıkılan Güvenç Apartmanı'na İlişkin 16 Kamu Görevlisine...
• Su Krizi Artarken Madenlere Ruhsat Yağdı
• IQON ile Evinizdeki Özgürlüğünüzü Tasarlayın
• Şişecam Charger by ML System
• Mitsubishi Electric’in Yeni Nagomi Serisi ile Konfor Yeniden...
• Sürdürülebilir Soğutma Teknolojisinde Yeni Dönem: Manyetik...
• VitrA’dan Hijyen ve Konforun Mükemmel Uyumu: V-Care 3 Akıllı Klozet
• Creavit’ten Minimalist Banyolar: Sade ve Düzenli Tasarımlar
• Seranit’ten Ferah ve Aydınlık Mekânlar için Açık Renk Seramik...
• Reyhanlı İlçesi Yolcu Terminali Ve Minibüs Garaj Kompleksi Yapım İşi
• Doğanhisar Şıh 8 Derslik Anaokulu İkmal (TOBB) Yapım İşi
• Tunceli Mazgirt 8 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu ve Ortaokulu...
• Amasya Merkez 12 Derslikli Özel Eğitim Anaokulu Yapım İşi
• Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Polisevi Çatı...
• 4 Grup Malatya Eğitim Kurumları Onarım İşi
• 2025 Yılı Kocaeli İli İzmit Ve Kandıra İlçeleri Yol Yapımı
• Şanlıurfa İli, Birecik İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 125...
Yapı-Endüstri Merkezi'nde (YEM) gerçekleştirilen Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği (TFYD) 18. Genel Kurul Toplantısı'nda Doğan Hasol'a Onur... »
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İstinye Turizm Merkezi Planı'nda yer alan 158 bin metrekare arazinin satışını gerçekleştirecek. »
Antalya Kent Konseyi Aleviler için kutsal olan ve koruma altına alınan Dur Dağı'ndaki madenin kapatılmasını ve bölgenin UNESCO Dünya Mirası... »
Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Hava Limanı için 2 milyon 300 bin metrekare alanın doldurulduğu bildirildi. »
Mimarlar Odası Ankara Şube yöneticileri İmrahor Vadisi’nde yerinde tespit ve inceleme gezisi yaptı. Şube Genel Sekreteri Tezcan Karakuş... »
Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında Ulusu Çayı'ndan Çamlıdere Barajı'na aktarılacak suyla başkentin 50 yıllık ihtiyacının... »
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 2014 yılı yatırım programına alınan Filyos Limanı projesinin 810 milyon liraya malolacak... »
Antalya'nın Akseki İlçesi'nde bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle yok olmaya yüz tutan tarihi düğmeli evlerdeki antika değeri taşıyan işlemeli... »
ABD'nin önde gelen haber dergilerinden New Yorker, İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki balıkçı köyü Garipçe'de yaşanan "üçüncü köprü" huzursuzluğunu... »
Haberler » Gündem