• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Eurostat verilerine göre, AB ülkelerinde yönetici pozisyonunda çalışanların yüzde 35'i kadınlardan oluştu. Türkiye'de kadın yönetici oranı... »
Afşin-Elbistan A Termik Santrali EÜAŞ tarafından modernize edilecek. Ayrıca Enerji Bakanlığının talimatıyla 285 kişi işe alınacak. »
Türkiye distribütörlüğünü Vizyon Endüstriyel’in yaptığı Temp-Coat (sıvı tabanlı ısı ve ses yalıtımı) markasına ait ürünlerin kesintisiz... »
Türkiye, Dünya Bankası'nın raporuna göre yenilenebilir enerjide 111 ülke içinde 28'inci oldu. Bu alanda başı çeken Danimarka'yı ise Hollanda... »
Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan Deprem Haftası kapsamında yaptığı açıklamada... »
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Gülay, "Meslek okullarını cazip hale getirmek için bundan sonra meslek lisesi... »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'in 22 yıldır aralıksız olarak sektöre sunduğu Türk Yapı Sektörü Raporu'nun 2016 baskısı yayımlandı. Raporun... »
Saatlik iş gücü maliyeti endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,8; saatlik kazanç endeksi yüzde 0,9 arttı. »
Ankara’da yılda 123 milyon yolcunun kullandığı metroda yangın söndürme tüplerinin “kusurlu” olduğu ortaya çıktı. »
Haberler » Dünyadan