• Tekirdağ’da 5 Büyüklüğünde Deprem; İstanbul'da da Hissedildi
• Yunus Kaya Apartmanı Davasında Mütalaa Açıklandı
• AYM, Zeytinlik Alanları Madenciliğe Açan Yasayı Gündemine Aldı
• İstanbul’da Kuzeye Doğru Büyüme Arttı
• Mardin'de Kent Dokusuna Uymayan Taşlar Kullanıldığı İddia Edildi
• Depremin Üzerinden 32 Ay Geçti; Davalar İlerlemiyor
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kurdaki volatilite ve doların yükselme trendi, yabancıya konut satış endeksi GİGDEKS verilerine doğrudan yansıdı. GİGDEKS’e göre, bir önceki... »
2022 Yılı Yatırım Programı’na göre Cumhurbaşkanlığı’nın Muğla'daki yazlık sarayı, Bitlis'teki kışlık sarayı ve Ankara'daki 'külliye’sinin... »
İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi aralık ayı sonuçlarına göre; Bileşik Endeks, aralık ayında 1,45 puanlık düşüşle 76,93 puana inerek,... »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için, içinde kütüphane, sanat atölyeleri,... »
Rize İkizdere’de, bilirkişiler taşocağı için verilen çevresel etki değerlendirme (ÇED) gerekli değildir kararının teknik olarak yeterli... »
Çok sayıda tasarım seçeneği bulunan D-Neo, her banyoyu mükemmel şekilde tamamlayan mobilyalar sunar. »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kyme Antik Kenti’nin SİT sınırlarında yapılan tesisler için İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge... »
Şişecam’ın ürünleri, İstanbul Ataşehir’de bulunan İller Bankası’nın bölge müdürlük binasının ardından ofis binasında da tercih edildi. Şeffaf... »
Sel ve su baskını, yer kayması, deprem ve yanardağ püskürmesi, kar ağırlığından meydana gelebilecek hasarlar ve fırtına gibi doğal afet... »
Haberler » Gayrimenkul