• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nin çatısı, biriken kar nedeniyle çöktü. »
Ekonomik kriz ve yüksek enflasyonla geçen 2021 yılında, şehir hastanelerini inşa eden şirketlere 200 yataklı 153 hastanenin maliyeti kadar... »
DYO, Avrupa Satınalma Yönetimi Enstitüsü (EIPM) tarafından verilen EIPM-Peter Kraljic Ödülleri töreninde, ‘Satınalma ve Tedarik Yönetimi’... »
Türkiye'nin ilk müstakil elektrik depolama tesisinin kurulum ve işletim faaliyetleri için başvuru yapıldı. Tesisin yatırım bedelinin yaklaşık... »
Seramiksan’ın kış mevsiminin renkleri ve atmosferiyle uyumlu yeni serileri, yaşam alanlarına kış sıcaklığını yansıtıyor. »
İBB Grup Sözcüsü Suat Sarı, İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrasında yurttaşların Kuzey Marmara Otoyolu’nda 17 saat mahsur kalmasına tepki gösterdi. »
Ekonomide kur ve enflasyon kriziyle artan fiyatlar bir de kiracı-ev sahibi sorunu yarattı. TÜİK’in 19.60 olarak açıklanan kira artış oranına... »
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, doğalgaz arzından kaynaklanan elektrik kesintilerini TBMM gündemine... »
İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, rant uğruna Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki ek pistin tamamlanmadığına dikkat çekerek "Vatandaşın çektiği... »
Haberler » Gündem